Вінницький медичний фаховий коледж

Вінницький медичний фаховий коледж

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне… Докладніше...
Сучасна база теоретичного навчання

Сучасна база теоретичного навчання

Реформа системи охорони здоров’я в Україні, перехід на принципи первинної медико-санітарної допомоги населенню та бюджетно-страхової… Докладніше...
Практична підготовка

Практична підготовка

Практичне навчання – головний компонент професійної підготовки майбутнього фахівця, важлива складова освітнього процесу, метою якого… Докладніше...
Знати, щоб вижити

Знати, щоб вижити

Рекомендована інформація до дій в умовах воєнного стану Знати щоб вижити Докладніше...
1 2 3 4 5

Адреса, телефони

 

contact

21037 м.Вінниця,
вул. Пирогова, 57

+38 0432 53 31 45

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

ДЕНЬ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА УКРАЇНИ

Среда, 25 Сентябрь 2024 07:15
Оцените материал
(0 голосов)

Щорічно осінь дарує професійне свято українській спільноті провізорів, фармацевтів, дистриб’юторів, співробітників фармацевтичних виробництв, які разом з фахівцями - медиками постійно піклуються про здоров’я співвітчизників.

Традиційно в цей день на адресу всіх фармацевтичних організацій та працівників від усього серця звучать слова вітань.

19 вересня в м.Вінниці відбувся «V міжрегіональний форум фармацевтів з міжнародною участю» під гаслом “Фармацевт - звучить гордо!” з нагоди 25-річчя встановлення професійного свята – Дня фармацевтичного працівника, за ініціативи Лариси Просяник, голови правління ГО «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «Кум Део».

У заході взяли участь понад 220 фахівців. Форум об’єднав представників органів державної та виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, фармацевтичної галузі, науки, освіти, бізнесу, промисловості, навчальних закладів, військової фармації, медичних представників, а також міжнародних партнерів.

Під час форуму учасники обговорили низку важливих науково-практичних питань сучасної фармації з визначними експертами.Практична частина складалась із доповідей на актуальні медичні теми. На заході буди присутні міжнародні партнери з Індії, Швейцарії, Австрії та Хорватії, які розповіли про історію та сьогодення фармацевтичної галузі країн Європи та Азії та їх внесок у фармацевтичний сектор України.

У рамках форуму відбувся міжрегіональний конкурс фармацевтів під гаслом «Фармацевт – звучить гордо!». За результатами, 25 переможців нагородили у 5 відповідних номінаціях. Студенти Вінницького медичного фахового коледжуім.акад.Д.К.Заболотного отримали нагороду в номінації «Кращий студент закладу медичної/фармацевтичної освіти» Пасічник Ольга (3 фармацевти А) посіла ІІІ місце серед студентів ВНМУ ім.М.І.Пирогова, Рівненської медичної академії, Житомирського базового фармацевтичного фахового коледжу, Хмельницького базового медичного фахового коледжу, студенти Собко Максим, Григоришена Карина та Цепкало Валерія (3 фармацевти Б) нагороджені почесними грамотами за участь у конкурсі. Всі здобувачі освіти отримали пам'ятні подарунки від фармацевтичної мережі «Конекс».

Завідувач відділення «Фармація» Постольнікова Ірина Михайлівна у своєму виступі відмітила, що при навчальній підготовці у Вінницькому медичному фаховому коледжі ім. акад. Д.К. Заболотного студент здобуває необхідні для професійної діяльності навички та уміння.

Форум став важливою платформою для професійного розвитку, обміну досвідом, поглиблення знань та вдосконалення навичок.

Вітаємо зі святом!

Відео з форуму можна переглянути за посиланням

Последнее изменение Среда, 25 Сентябрь 2024 07:59