Вінницький медичний фаховий коледж

Вінницький медичний фаховий коледж

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне… Докладніше...
Сучасна база теоретичного навчання

Сучасна база теоретичного навчання

Реформа системи охорони здоров’я в Україні, перехід на принципи первинної медико-санітарної допомоги населенню та бюджетно-страхової… Докладніше...
Практична підготовка

Практична підготовка

Практичне навчання – головний компонент професійної підготовки майбутнього фахівця, важлива складова освітнього процесу, метою якого… Докладніше...
Знати, щоб вижити

Знати, щоб вижити

Рекомендована інформація до дій в умовах воєнного стану Знати щоб вижити Докладніше...
1 2 3 4 5

Адреса, телефони

 

contact

21037 м.Вінниця,
вул. Пирогова, 57

+38 0432 53 31 45

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Екскурсії

Екскурсії (37)

Студенти груп 1фВ, 2фА, 2фВ та 2 з/т разом з кураторами Ружанською Н.М., Ісаковою О.Л., Без'язичною І.В., Хитрою І.В. та завідувачкою фельдшерського відділення Урюпою Н.І. 9 грудня 2023 р. здійснили екскурсію в м. Київ, де відвідали Національний музей медицини України, атракціон-музей "Всередині людини", прогулялись передноворічним Києвом, завітали на Аскольдову могилу та дізнались стародавні історії міста.

ЕКСКУРСІЯ "ПЕРЛИНА БУКОВИНИ"

Автор Четверг, 04 Январь 2024 15:53

25.11.23р., студенти (груп: 1 з/т - 18 студентів, 1 лаб - 5 студентів, 2 лаб – 7 студентів, 1фГ – 2 студентів) коледжу у супроводі кураторів Сакевич Л.Б. та Орлової В.Ф і викладача Дубінської О.А. відвідали чарівне місто Чернівці.

ЕКСКУРСІЯ В ЧЕРНІВЦІ ТА ХОТИН

Автор Четверг, 04 Январь 2024 15:28

24.10.2023 року здобувачі освіти фельдшерського відділення групи 3ф А разом з куратором Тетяною Ільніцькою мали можливість продовжити пізнавати історичну та культурну спадщину України в екскурсії у Чернівецький університет та Хотинську фортецю. Надзвичайно цінною стала фінансова допомога для членів профспілки Вінницького медичного фахового коледжу ім. акад. Д. К. Заболотного. Здобувачі освіти з вірою у наближення Перемоги щиро вдячні голові профспілки Анні Лєті за допомогу!

ВИЗНАЧНІ ПАМ'ЯТКИ ТУЛЬЧИНА

Автор Пятница, 22 Декабрь 2023 09:13

ЕКСКУРСІЯ ДО ХОТИНУ ТА КАМ'ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО

Автор Понедельник, 23 Октябрь 2023 06:14

13 жовтня групи 2 ф А та 2 з/т з кураторами Ісаковою О.Л., Хитрою І.В. та зав.відділення Урюпою Н.І. відвідали історичні памʼятки України. Хотинська та Камʼянець-Подільська фортеці зачарували своєю красою та величністю. Прогулялись центральними вуличками міста Камʼянець-Подільський, закохались у його центральну площу, що нагадує історичний Львів.

Студенти медсестринського відділення груп 1 м/с А, 1 м/с Б та 2 м/с В, разом із кураторами Шайдаюк О.І., Морозенко І.В. та Литвинюк В.В. 12 жовтня 2023 року здійснили поїздку до музею-садиби виданого науковця, лікаря-епідеміолога, мікробіолога Данила Кириловича Заболотного, ім’я якого носить коледж.

Група 2 медсестер А разом із куратором Лисенко Наталією Миколаївною відвідала екскурсію на кафедрі нормальної анатомії ВНМУ ім. М.І. Пирогова.

ВИСТАВКА "УКРАЇНИ ЩИТ"

Автор Пятница, 10 Март 2023 22:04

В рамках проведення виховної роботи зі студентами груп 3 фарм А (куратор Андрійчук Л.В.) та 2 лаб. (куратор Дубінська О.А.) було відвідано обласний краєзнавчий музей та виставку «УКРАЇНИ ЩИТ».
У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї з 11 жовтня експонують виставку, присвячену подіям Революції Гідності та російсько-української війни. На виставці представлені особисті речі, світлини, документи, військова форма та спорядження Героїв Небесної Сотні та воїнів російсько-української війни.

Куратори О. Сімчук, Т. Ільніцька, Л. Яковишена, А. Швець, Н. Бондаренко провели профорієнтаційний захід – «Історично-медичну вітальню Пирогова» для студентів груп 3фА, 3фБ, 2фА, 4фА, 4м/сА на базі Національного музею-садиби М.І. Пирогова.

ЕКСКУРСІЯ СТАРОВИННИМИ ВУЛИЦЯМИ ВІННИЦІ

Автор Пятница, 11 Ноябрь 2022 14:09

23 жовтня студенти групи 1фА разом з куратором Ісаковою О.Л. та зав. відділенням Урюпою Н.І. пройшлися старовинними вулицями центру Вінниці.

Prev123Next
Страница 1 из 3