Вінницький медичний фаховий коледж

Вінницький медичний фаховий коледж

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне… Докладніше...
Сучасна база теоретичного навчання

Сучасна база теоретичного навчання

Реформа системи охорони здоров’я в Україні, перехід на принципи первинної медико-санітарної допомоги населенню та бюджетно-страхової… Докладніше...
Практична підготовка

Практична підготовка

Практичне навчання – головний компонент професійної підготовки майбутнього фахівця, важлива складова освітнього процесу, метою якого… Докладніше...
Знати, щоб вижити

Знати, щоб вижити

Рекомендована інформація до дій в умовах воєнного стану Знати щоб вижити Докладніше...
1 2 3 4 5

Пошук

Адреса, телефони

 

contact

21037 м.Вінниця,
вул. Пирогова, 57

+38 0432 53 31 45

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У МЕДИЧНОМУ КОЛЕДЖІ

p216360816 лютого у Вінницькому медичному коледжі відбулася неординарна науково-практична конференція на тему: «Здоровий спосіб життя». Виступи учасників конференції велися чотирма мовами – українською, англійською, німецькою та французькою.

Метою заходу було отримання і поглиблення додаткових знань про здоровий спосіб життя в різносторонніх аспектах, загалом з погляду іншомовного трактування цієї теми. Циклова комісія іноземних мов зробила великий внесок в організацію заходу, у ролі координатора виступила Мирослава Беднарчик – викладач іноземних мов мед.коледжу.
- Особисто я, багато часу витрачаю на «виховання» свого організму. Цьогоріч це 500 пройдених кіломентрів на лижах. Для таких результатів потрібно мати характер і велику силу волі. Подібний захід на інземній мові дає можливість виховуватись у світовому масштабі і, в майбутньому, представити здоровий спосіб життя Української держави в будь-якій іншій країні. Отож, бажаю вам гарної та плідної праці!» – висловив привітання Андрієвський Іван Юрійович – директор Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного.
p2163540Учасники конференції – студенти 1-4 курсів різних груп, виступили на такі теми: «Емоційне здоров'я»; «Десять причин займатися спортом»; «Величність сну»; «Погані звички, що руйнують здоров'я»; «Шкідливий вплив паління»; «Ожиріння»; «Історія косметології»; «Вітаміни у нашому житті»; «Вода – основний хімічний компонент організму»; «Наскільки шкідливим є паління?».
Також, до слова запросили гостю заходу, головного лікаря обласного Центру здоров'я – Тамару Васильчук. Вона розповіла про соновні аспекти здорового способу життя, поділилась прикладом правильного способу життя із власного досвіду та закликала усіх думати про наслідки неправильної поведінки вже сьогодні!
Добре організована науково-практична конференція є гарною платформою для поєднання ідей і методів здорового способу життя на базі тісної взаємодії з, не лише українськими, але й іномовними закладами.
Дякуємо усім гостям та учасникам конференції за гарну зустріч. Бажаємо плідних здобутків, правильних життєвих цілей та позитивних вражень.

Переглянути фотографії події можна в нашій фотогалереї.

Последнее изменение Среда, 19 Апрель 2017 08:20