Вінницький медичний фаховий коледж

Вінницький медичний фаховий коледж

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне… Докладніше...
Сучасна база теоретичного навчання

Сучасна база теоретичного навчання

Реформа системи охорони здоров’я в Україні, перехід на принципи первинної медико-санітарної допомоги населенню та бюджетно-страхової… Докладніше...
Практична підготовка

Практична підготовка

Практичне навчання – головний компонент професійної підготовки майбутнього фахівця, важлива складова освітнього процесу, метою якого… Докладніше...
Знати, щоб вижити

Знати, щоб вижити

Рекомендована інформація до дій в умовах воєнного стану Знати щоб вижити Докладніше...
1 2 3 4 5

Пошук

Адреса, телефони

 

contact

21037 м.Вінниця,
вул. Пирогова, 57

+38 0432 53 31 45

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

ТИЖНЕВИК ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПСИХІІЧНОГО ЗДОРОВ*Я 2016

Цього тижня в медичному коледжі ім. акад. Д.К. Заболотного проводився тижневик до Всесвітнього дня психічного здоров'я – 2016р.
Всесвітній день психічного здоров'я встановлений з ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров'я за підтримки ВООЗ і відзначається з 1992 року. Девіз Дня психічного здоров'я 2016 року, який щорічно проводиться 10 жовтня – Перша психологічна допомога.



За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров'я, на планеті сьогодні живе більше 450 мільйонів людей, що страждають психічним захворюваннями.

В нашому коледжі було проведено лекції та бесіди з питань підготовки та проведення пропагандистської кампанії серед студентів та викладачів. Випущено10 санітарних бюлетнів з питань збереження та поліпшення психічного здоров'я.

Студенти 3 акушерки та 2м/с А разом з викладачем психіатрії Ілясовою Ю.С. підготовили доповіді і розповіли в групах про необхідність відповідального ставлення, як до власного психічного здоров'я, так і необхідності дбайливого відношення до емоційного фону оточуючих.

Студенти медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного проводять заняття на базі Вінницької психіатричної лікарні ім. Ющенка і систематично відвідують 15 відділення цієї лікарні. На протязі багатьох років Ілясова Ю.С. співпрацює з колективом 15 відділення і особливо з зав. відділенням Маринюк Ліаною Вікторівною. Студенти постійно приносять у відділення солодощі, фрукти, допомагають медичному персоналу по догляду за психічнохворими. Всі ці заходи проводяться для того, щоб виховати у студентів і колектива медичного коледжа чуйне ставлення до людей з різними психічними відхиленнями тому, що ніхто в нашому житті не застрахований від цих проблем.

Психічне здоров'я - це загальне благополуччя на тлі якого людина здатна реалізувати свій потенціал і справитися зі стресом.

ВОПНЛ ім. Ющенка, зав. відділенням №15 Маринюк Л.В., викладач Ілясова Ю.С.  та студенти 4м/с А

ВОПНЛ ім. Ющенка, зав. відділенням №15 Маринюк Л.В., викладач Ілясова Ю.С.  та студенти 4м/с А

Последнее изменение Среда, 19 Апрель 2017 08:23