Вінницький медичний фаховий коледж

Вінницький медичний фаховий коледж

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне… Докладніше...
Сучасна база теоретичного навчання

Сучасна база теоретичного навчання

Реформа системи охорони здоров’я в Україні, перехід на принципи первинної медико-санітарної допомоги населенню та бюджетно-страхової… Докладніше...
Практична підготовка

Практична підготовка

Практичне навчання – головний компонент професійної підготовки майбутнього фахівця, важлива складова освітнього процесу, метою якого… Докладніше...
Знати, щоб вижити

Знати, щоб вижити

Рекомендована інформація до дій в умовах воєнного стану Знати щоб вижити Докладніше...
1 2 3 4 5

Адреса, телефони

 

contact

21037 м.Вінниця,
вул. Пирогова, 57

+38 0432 53 31 45

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Мистецтво

Мистецтво (13)

ЗАПРОСИ В ТЕАТР ДРУГА

Автор Понедельник, 23 Октябрь 2023 06:16

З РІДНИМ СЛОВОМ МИ - УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД

Автор Воскресенье, 07 Ноябрь 2021 09:26

Студенти коледжу відвідали чудовий захід у Вінницькій ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва, присвячений Дню української мови та Дню працівників культури, який відзначається 9 листопада.

В ХУДОЖНЬОМУ МУЗЕЇ

Автор Четверг, 21 Октябрь 2021 19:50

Студенти груп 2 зубні техніки та 2 медсестри «Б» на екскурсії в обласному художньому музеї.

ВИСТАВКА ЛЕПБУКІВ

Автор Понедельник, 06 Май 2019 14:05

На цикловій комісії фармацевтичних дисциплін працювала виставка проектних робіт (лепбуків) студентів спеціальності «Фармація».

ЛЮБОВ ТА МИСТЕЦТВО ЄДНАЮТЬ СЕРЦЯ

Автор Четверг, 22 Февраль 2018 10:47

В рамках предметного тижня викладачами циклової комісії іноземних мов та студентами коледжу було проведено концерт до Дня Св. Валентина. Кожен викладач відповідав за окрему ділянку роботи: підготовка ведучих – Данілевич О.П., візуальний супровід – Рибіцька І.Г., технічні моменти – Галайденко С.А., оформлення залу – Беднарчик М.В., оголошення та фото – Петляк І.Б., підготовка номерів – Гайдай Н.В., Харитонова О.О., Беднарчик М.В., Галайденко С.А., Рибіцька І.Г., сценарій та компонування номерів, а також загальне керівництво – Гайдаржи О.А., Рибіцька І.Г. та Данілевич О.П. Те, що концерт вийшов на славу, черговий раз демонструє переваги командної роботи циклової комісії. Дякуємо нашим здібним і активним студентам: чудовим ведучим Урюпі Єлизаветі та Степку Єгору (1фА); чарівним феям Рудишиній Марічці, Цехановській Аліні, П'ясецькій Богдані, Яровій Анастасії та Остимчук Віталіні (1мсА);, юним акторам-жартівникам Гладишу Миколі (4фВ), Павлюк Анні (3фВ), Дем'янюк Крістіні, Гуцу Анастасії, Кучер Людмилі, Буздиган Анастасії та режисеру Грузицькій Юлії та голосу за кадром Бервенюк Олені (3фА); чудовим декламаторам Денисюк Аліні (3мсА), Сичовій Юлії (2мсА) та Грабчак Аліні (1фБ); запальним танцівницям (постановник Гурба Валентина, 1фармБ) а також вокалісткам Жураховській Катерині (3фБ), Наконечній Тетяні (2мсА), Куйбишевій Юлії (1мсВ), Заверусі Аліні (1мсВ) та Сало Наталії (1фВ). Дякуємо Гнатюк Н.В. за сприяння в підготовці концерту, Щупаку О.О. за підготовку вокалістів, Андруху М. (3фВ) за технічне оформлення та супровід заходу, студенткам Ставничій Г., Ладиженській К., Пивовар А. та Любченко К. (1фА) за підготовку фотозони та поштової скриньки Валентина, а також усім-усім, хто долучався, підтримував, вболівав, писав валентинки та співав у караоке!

Петляк І.Б.

80 РОКІВ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВАСИЛЯ СТУСА

Автор Пятница, 16 Февраль 2018 10:44

6 січня 2018 року літературна та суспільна громадськість України вшановує пам'ять відомого українського поета, громадського діяча, «шестидесятника», нашого земляка Василя Стуса. Йому б виповнилось 80 років, та не судилось... В. Стус – поет рідкісного таланту, наснаги, який обрав долю борця. З 47 прожитих років, 13 провів у радянських слідчих ізоляторах, карцерах, камерах – одиночках, мордовських таборах, на каторжних роботах в шахті. «То був чоловік, який говорив і писав за будь – яких обставин, ясно як перед Богом, і платив за це життям» писав про нього соратник Євген Сверстюк. Вінницький обласний краєзнавчий музей (Павло Медончак) разом зі студентами Вінницького медичного коледжу (група 2 лаборанти, викладачі Панкевич В.В., Петляк І.Б.) провели культурно – освітній захід - реквієм вшанування пам’яті відомого земляка. Студенти дивились відео, слухали вірші, листи до сина у виконанні автора та акторки театру ім. Садовського Марії Левченко, спогади його соратників.

Панкевич В.В.

«ПОДІЛЬСЬКІ ВІЗЕРУНКИ»

Автор Четверг, 07 Декабрь 2017 12:25

 29 листопада о 15:00 в приміщенні Вінницької дитячої музичної школи № 2 відбулося відкриття фестивалю народно-художньої творчості «Подільські візерунки». Як зазначають організатори, цьогорічний фестиваль мав особливий формат. Він об’єднав юних талановитих митців міста Вінниці, області та гостей із Хмельниччини, які, відтворюючи традиції рідної країни, презентували творчі досягнення в різних видах мистецтва.
О 17: 30 розпочався концерт учнів та викладачів «Ми з роду українців» за участю мистецьких шкіл Вінницької та Хмельницької областей. Тут звучали інструментальні, вокальні та хореографічні композиції, в основі яких лежать переосмислені в сучасних музичних стилях українські народні мелодії. Особливою прикрасою свята стала театральна композиція «Лялечки – казковий сон» за участю студентів групи 1м/с «А» Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д. К. Заболотного. Це була розповідь-інсценізація про те, як одна майстриня своїми руками зробила лялечки-обереги, потім занурилась у сон, і саме в цю мить її лялечки ожили: говорили між собою про дивний світ людини, торкалися рук майстрині, розуміючи, що саме її руки зробили ляльки, а одна з ляльок співала пісню про чарівну квітку рути. Але в лялечок було лише три хвилини насолодитися світом їх «мами». Ляльковий вимір забрав їх назад до себе: вони лише покликали свою маму-майстриню, як знову завмерли іграшками-ляльками.
Ця композиція, а також і пісня до неї, написані автором – Марічкою Рудишиною, студенткою коледжу, яка зіграла роль гуцульської лялечки. Її одногрупниці Цехановська Аліна, П’ясецька Богдана, Ярова Анастасія та Остимчук Віталіна були подільськими ляльками. Глядачі оцінили високу акторську майстерність виконання, емоційність та філософію постановки. Діти отримали диплом і золоту статуетку «Чарівна нота».
Фестиваль «Подільські візерунки» продемонстрував різноплановість творчих пошуків на ниві автентичного мистецтва, яке представили прекрасні діти нашої надзвичайно співучої, історично і духовно багатої, дорогої української землі.

Виховну годину, присвячену життєвому та творчому шляху Анатолія Солов’яненка, підготували студенти групи 2 фельдшера «В» та 2 медсестри «А» з кураторами Яковишеною Л.О. та Гайдаржи О.А. Анатолій Солов’яненко - видатний український оперний співак світового рівня, лірико-драматичний тенор, актор і громадський діяч, Герой України.

ЗУСТРІЧ З ПОЕТОМ СЕРГІЄМ ТАТЧИНИМ

Автор Четверг, 25 Май 2017 07:04

24 травня Україна святкує День слов’янської писемності і культури. Слов’янська писемність була створена в IX столітті. Новий алфавіт отримав назву «кирилиця» на ім’я візантійця Костянтина, який, прийнявши чернецтво, став Кирилом. Допомагав йому старший брат Мефодій.
Щоб відзначити цю подію викладач літератури І.Б. Петляк та завідувач бібліотекою О.М. Додонова запросили до коледжу Сергія Татчина, поета та художника з Вінниці.