Вінницький медичний фаховий коледж

Вінницький медичний фаховий коледж

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне… Докладніше...
Сучасна база теоретичного навчання

Сучасна база теоретичного навчання

Реформа системи охорони здоров’я в Україні, перехід на принципи первинної медико-санітарної допомоги населенню та бюджетно-страхової… Докладніше...
Практична підготовка

Практична підготовка

Практичне навчання – головний компонент професійної підготовки майбутнього фахівця, важлива складова освітнього процесу, метою якого… Докладніше...
Знати, щоб вижити

Знати, щоб вижити

Рекомендована інформація до дій в умовах воєнного стану Знати щоб вижити Докладніше...
1 2 3 4 5

Адреса, телефони

 

contact

21037 м.Вінниця,
вул. Пирогова, 57

+38 0432 53 31 45

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Обговорення

Обговорення (14)

18 квітня 2024 р. у Вінницькому медичному фаховому коледжі ім. акад. Д.К. Заболотного відбулись круглі столи за участі представників адміністрації закладу, голів ЦК, стейкхолдерів, представникив студентського самоврядування, здобувачів освіти, щодо обговорення проєктів освітньо-професійних програм спеціальності 223 Медсестринство «Сестринська справа» та «Лікувальна справа» ОПС фаховий молодший бакалавр на 2024 р.

Завідуючі медсестринського та фельдшерського відділення прозвітували про результати анкетування серед здобувачів освіти щодо якості освітньої-професійної програми та задоволеності методами навчання та викладання. Учасниками круглого столу було внесені пропозиції щодо збільшення кредитів практичної складової та запропоновані зміни у розділі вибіркових освітніх компонентів, задля забезпечення необхідних компетентностей здобувачів освіти. Голови циклових комісій запропонували певні дисципліни об’єднати, деякі нові дисципліни запропоновані в якості вибіркових. Також обговорили на засіданні круглого столу механізм створення проєкту освітньо-професійної програми спеціальності 223 – Медсестринство для остаточного погодження.

Попереду ще чимало обговорень, круглих столів зі стейкхолдерами, засідань циклових комісій, задля прийняття виважених рішень по забезпеченню високої якості фахової передвищої освіти в закладі.

17.04.2024 року в рамках співпраці зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Фармація» Ірина Постольнікова (завідувачка фармацевтичного відділення) організувала зустріч викладачів фармацевтичних дисциплін, студентів відділення з Галелюк Оленою Володимирівною -  менеджером по роботі з персоналом мережі аптек Фармація.

Під час цього заходу студенти ІІІ курсу фармацевтичного відділення ознайомились з роботою мережі аптек Фармація: «Сім'я Аптек FARMACIA», «Аптека Гаєвського», «Аптека від складу», «Будемо Здорові Разом».

На зустрічі Олена Галелюк наочно презентувала  роботу  мережі аптек «Фармація». Ознайомила здобувачів освіти з проходженням виробничої та переддипломної практики на базах аптек, з перспективами працевлаштування та професійним розвитком фахівців з фармацевтичною освітою.

Здобувачі освіти ВМФК подякували за можливість поглибити свої знання та дізнатися більше про кар'єрні перспективи в галузі фармації.