Вінницький медичний фаховий коледж

Вінницький медичний фаховий коледж

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне… Докладніше...
Сучасна база теоретичного навчання

Сучасна база теоретичного навчання

Реформа системи охорони здоров’я в Україні, перехід на принципи первинної медико-санітарної допомоги населенню та бюджетно-страхової… Докладніше...
Практична підготовка

Практична підготовка

Практичне навчання – головний компонент професійної підготовки майбутнього фахівця, важлива складова освітнього процесу, метою якого… Докладніше...
Знати, щоб вижити

Знати, щоб вижити

Рекомендована інформація до дій в умовах воєнного стану Знати щоб вижити Докладніше...
1 2 3 4 5

Адреса, телефони

 

contact

21037 м.Вінниця,
вул. Пирогова, 57

+38 0432 53 31 45

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Екскурсії

Екскурсії (42)

ЗАКАРПАТТЯ, ТУСТАНЬ, ЛЬВІВ

Автор Среда, 12 Июнь 2024 12:19

Здобувачі освіти ВМФК ім.акад. Д.К. Заболотного за освітньо-професійною програмою "Лікувальна справа"  групи 3ф А з куратором Тетяною Ільніцькою та батьками студентів продовжують пізнавати історичну та культурну спадщину України в екскурсії по Закарпаттю, фортеці Тустань та м.Львів. 28 квітня 2024 року надзвичайним випробовуванням власних сил був для кожного піший підйом в гори. Надихаючою до нових екскурсій стала історія міста Лева. Здобувачі освіти сумлінно навчаються та пізнають історію рідної землі завдячуючи кожному, хто тримає фронт з вірою у наближення Перемоги!

МАЛЬОВНИЧІ КАРПАТИ

Автор Среда, 12 Июнь 2024 12:17

Незабутню подорож до Карпат 27,28 квітня здійснили студенти медсестринського відділення груп 2м/с В, 1м/сА, 1м/сБ зі своїми кураторами Литвинюк В.В., Шайдаюк О.І. та Морозенко І.В.
Подорожувати нашою прекрасною країною, це велике задоволення, а якщо ця подорож у Карпати, та ще і навесні.....
Неймовірні краєвиди ще засніжених гір, зелень полонин, потужність водоспадів та річок вмить зняли втому у подорожуючих. Водоспад Гук вразив своєю потужністю потоку та прохолодою, гірські річки - наповненням і силою, а з гори Маковиця відкривалися неймовірні краєвиди на гірський масив та Говерлу. Проведений час на Буковелі дав можливість не лише помилуватися краєвидами, що відкривалися із оглядового підйомника, а і отримати порцію адреналіну на екстримальних розвагах.
Гарний настрій та позитивні емоції від подорожі у всіх її учасників забезпечені на тривалий час.

Яка ж ти гарна Україно!

Студенти груп 4 фА, 4мсБ, 3мс В, 2мсБ разом з кураторами Л.О. Яковишеною та Ю.С. Ілясовою відвідали західну столицю нашої країни – місто Львів. В рамках подорожі познайомилися з найвідомішими архітектурними шедеврами на площі Ринок, відвідали музей народної архітектури і побуту "Шевченківський гай", сучасний стадіон Арена Львів, океанаріум, будинок. Вчених та інші цікаві локації. Щиро вдячні нашим воїнам за можливість відвідати мирні міста України.

ПОДОРОЖ ДО ЗАКАРПАТТЯ

Автор Пятница, 26 Апрель 2024 14:42

13-14 квітня групи 2 з/т, 2 ф А, 2 ф В, 2 фарм А та 1 ф В з кураторами Хитрою І.В., Ісаковою О.Л., Без'язичною І.В. та Ружанською Н.М., заст.директора Лампіцькою О.К. відвідали сонячне Закарпаття.
Першого дня зачарувало нас місто Ужгород. Це столиця Закарпаття, одне з найкрасивіших міст центральної Європи, що розкинулось на перехресті українського, угорського та словацького кордонів.
Відвідали замок "Паланок", який можна побачити з будь-якої точки, а з фортецею пов"язане і назва міста, і його доля.
Наступна наша зупинка була у санаторії "Карпати", тут ми побачили палац Шенборнів, який наче витягнутий з казок та нагадує чарівний замок.
Другий день ми розпочали з екскурсії до озера Синевир. Найкрасивішим та найглибшим озером України. Також зробили зупинку біля реабілітаційного центру "Бурий ведмідь".
Після нього відправились на гору Гимба та піднялись на канатно-крісельному підйомнику. Остання наша зупинка була на водоспаді Шипіт.
Ця подорож була насиченою та дуже інформативною. Вперед відкривати краєвиди України!

ЕКСКУРСІЯ НА ЕКО-СЕРВІС

Автор Понедельник, 15 Апрель 2024 07:37

Студенти груп 1фВ, 2фА, 2фВ та 2 з/т разом з кураторами Ружанською Н.М., Ісаковою О.Л., Без'язичною І.В., Хитрою І.В. та завідувачкою фельдшерського відділення Урюпою Н.І. 9 грудня 2023 р. здійснили екскурсію в м. Київ, де відвідали Національний музей медицини України, атракціон-музей "Всередині людини", прогулялись передноворічним Києвом, завітали на Аскольдову могилу та дізнались стародавні історії міста.

ЕКСКУРСІЯ "ПЕРЛИНА БУКОВИНИ"

Автор Четверг, 04 Январь 2024 15:53

25.11.23р., студенти (груп: 1 з/т - 18 студентів, 1 лаб - 5 студентів, 2 лаб – 7 студентів, 1фГ – 2 студентів) коледжу у супроводі кураторів Сакевич Л.Б. та Орлової В.Ф і викладача Дубінської О.А. відвідали чарівне місто Чернівці.

ЕКСКУРСІЯ В ЧЕРНІВЦІ ТА ХОТИН

Автор Четверг, 04 Январь 2024 15:28

24.10.2023 року здобувачі освіти фельдшерського відділення групи 3ф А разом з куратором Тетяною Ільніцькою мали можливість продовжити пізнавати історичну та культурну спадщину України в екскурсії у Чернівецький університет та Хотинську фортецю. Надзвичайно цінною стала фінансова допомога для членів профспілки Вінницького медичного фахового коледжу ім. акад. Д. К. Заболотного. Здобувачі освіти з вірою у наближення Перемоги щиро вдячні голові профспілки Анні Лєті за допомогу!

ВИЗНАЧНІ ПАМ'ЯТКИ ТУЛЬЧИНА

Автор Пятница, 22 Декабрь 2023 09:13

ЕКСКУРСІЯ ДО ХОТИНУ ТА КАМ'ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО

Автор Понедельник, 23 Октябрь 2023 06:14

13 жовтня групи 2 ф А та 2 з/т з кураторами Ісаковою О.Л., Хитрою І.В. та зав.відділення Урюпою Н.І. відвідали історичні памʼятки України. Хотинська та Камʼянець-Подільська фортеці зачарували своєю красою та величністю. Прогулялись центральними вуличками міста Камʼянець-Подільський, закохались у його центральну площу, що нагадує історичний Львів.

Prev123Next
Страница 1 из 3