Вінницький медичний фаховий коледж

Вінницький медичний фаховий коледж

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне… Докладніше...
Сучасна база теоретичного навчання

Сучасна база теоретичного навчання

Реформа системи охорони здоров’я в Україні, перехід на принципи первинної медико-санітарної допомоги населенню та бюджетно-страхової… Докладніше...
Практична підготовка

Практична підготовка

Практичне навчання – головний компонент професійної підготовки майбутнього фахівця, важлива складова освітнього процесу, метою якого… Докладніше...
Знати, щоб вижити

Знати, щоб вижити

Рекомендована інформація до дій в умовах воєнного стану Знати щоб вижити Докладніше...
1 2 3 4 5

Адреса, телефони

 

contact

21037 м.Вінниця,
вул. Пирогова, 57

+38 0432 53 31 45

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

СВІЙ ДОСВІД ВОНА ПЕРЕДАЛА ТИСЯЧАМ МЕДИКІВ. З ВЕЛИКОЮ ВДЯЧНІСТЮ ВСІ ЗГАДУЮТЬ ЗОЮ ПАВЛІВНУ

Среда, 03 Июль 2024 08:19
Оцените материал
(0 голосов)

У цьому році, в листопаді, виповнюється 90 років чудовій людині, Педагогу з великої літери, патріоту Української держави, цінителю і знавцю людських сердець — Бєловій Зої Павлівні.

Ця тендітна, маленька жінка пройшла нелегкий шлях життя.

Дружина офіцера збройних сил радянської армії, ядерника, мати офіцера воїна-«афганця». Вона присвятила своє життя вихованню і навчанню дітей, працюючи вчителем, завучем, директором школи, завідуючим методичного кабінету Вінницького мі­ського відділу народної освіти, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. Ветеран праці. Педагогічний стаж Бєлової З.П. 40 років.

З 1983 р. Зоя Павлівна працювала на посаді заступника директора з навчально-виховної роботи Він­ницького медичного фахового коледжу. Самовід­даність і творча праця, доброзичливість, вміння враховувати в своїй роботі інтереси всіх членів колективу принесли Зої Павлівні любов і повагу всіх співробітників та студентів коледжу.

Під її керівництвом найстаріший навчальний заклад м.Він­ниці досяг значних успіхів:

– Зміцнена навчально-методична база училища;

– Налагоджена профорієнтаційна робота в школах міста;

– Переобладнана та оснащена матеріальна база кабінетів коледжу;

– Створені навчальні відео­фільми з усіх дисциплін;

– Навчально-тренажерний комплекс з відпрацювання практичних навичок був представлений на виставці досягнень народного господарства (ВДНГ) у москві, де отримав приз та почесну грамоту;

– Коледж посів перше місце в УРСР у соціалістичному змаганні серед середніх навчальних закладів галузі;

– Керувала секцією заступників директорів середніх спе­ціальних навчальних закладів із навчально-виховної роботи;

– Має друковані роботи, виступи по радіо, місцевих ЗМІ;

– Неодноразово проводила відкриті заняття для викладачів училищ регіону;

– Організатор та редактор внутрішньоколеджних збірок «Творчий пошук»;

– З ініціативи та за участі Зої Павлівни оформлено три музеї, які відображають історію медицини та історію розвитку коледжу і музей Заболотного.

На всіх ділянках своєї роботи Зоя Павлівна завжди була на висоті: знання вона давала легко та просто, завжди знаходила чіткі та якісні відповіді на всі запитання. Вона знайомила студентів з позитивними моментами і можливими труднощами їхньої майбутньої професії.

У співпраці з директором училища Тарасюком В.С. вони створили найпотужніше медичне училище тоді ще Радянського Союзу, а в подальшому найсильніший медичний коледж. Це стало справою всього її життя, якому вона віддавала весь свій час, знання, сили та здоров'я.

Унаслідок цієї праці було випущено тисячі дивовижних випускників! Гордість Радянського Союзу, а потім України! І на сьогоднішній день випускники коледжу знаходяться на найважливіших і передових рубежах нашої держави! Багато хто з них захищає нашу державу, а хтось працює в тилу, але всі вони гідно несуть звання випускника Вінницького медичного коледжу ім.М.Заболотного.

Колишні випускники та рада ветеранів Вінницького медичного фахового коледжу ім. М.Заболотного щиро вітає Бєлову Зою Павлівну з нагородженням почесною грамотою Вінницької обласної ради та бажають їй міцного здоров'я, невичерпної енергії та мирного неба над головою. Хай Ваша сумлінна праця і зерно добрих вчинків будуть запорукою здійснення всіх світлих Ваших задумів на благо нашої рідної України!

 Джерело: "33-й канал"

 

Другие материалы в этой категории: « ВІЧНА ТА СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ВИПУСК 2024 »